Stage Hands s.r.o.

Profesionáli na prípravu vášho podujatia

Komplexné služby pre kultúrno-spoločenské, hudobné a športové podujatia a skúsení pracovníci na realizáciu vášho projektu. To všetko ponúka spoločnosť Stage Hands s.r.o. Viac sa o nej dozviete v nasledujúcom článku.

Dlhoročné skúsenosti 

Spoločnosť Stage Hands s.r.o. je firmou, ktorá vypomáha na každej úrovni prípravy rôznych podujatí. Pre ich organizátorov nie je preto žiadnym neznámym pojmom. Od roku 2009, kedy začala svoje pôsobenie na slovenskom trhu, sa podieľala na príprave mnohých významných akcií u nás aj v zahraničí. Za všetky spomenieme festivaly Pohoda, Grape, TOPFEST, Cibula Fest a Jazz festival, zo zahraničných Nova Rock, Frequency a Szene Open Air. Zúčastnila sa tiež prípravy vystúpení domácich aj zahraničných umelcov (Disney on Ice: Reach for the stars, Lord of the Dance, Scorpions, Eros Ramazzotti) a významných podujatí, napríklad Shakespearovské slávnosti, Opera Fest a Slovenka roka 2022.

Spoľahlivosť, precíznosť a flexibilita

Skúsení pracovníci spoločnosti pripravujú každé podujatie s plným nasadením a zameraním na naplnenie potrieb klienta. Môže sa preto právom pochváliť mnohými pozitívnymi recenziami od usporiadateľov, ktorí ju radi opätovne prizývajú k ďalšej spolupráci. Stage Hands s.r.o. ponúka komplexné zabezpečenie služieb a technickú realizáciu na kultúrno-spoločenské podujatia, hudobné a športové akcie. Môžete sa spoľahnúť na precízne odvedenie práce, dodržanie dohodnutých podmienok spolupráce a termínov.

„Spolupráca s našou firmou sa nesie v duchu precíznosti, spoľahlivosti, flexibilnosti a kvalitou nami ponúkaných služieb.“

Kontaktný formulár

Stage Hands s. r. o.

  • Bulíkova 1
  • Bratislava 85104
  • IČO: 44690363
  • IČ DPH: SK2022803860

Kontaktné údaje

Kontaktné osoby

Kontakty

Business Aggregator, s.r.o.
Sluneční náměstí 2583/11, Praha 13
IČO: 08320349

O projekte

Projekt MojeDopyty.sk združuje 147 345 dopytov na jednom mieste. Využíva spoluprácu s najvýznamnejšími zdrojmi obchodných príležitostí v SR a zaisťuje tak podiel presahujúci 70 % všetkých dopytov a verejných zákaziek dostupných na slovenskom internete. Táto služba predstavuje moderný spôsob ako získavať nových zákazníkov s revolučným konceptom platby za realizáciu zákazky.

MojeDopyty.sk © 2024 | všetky práva vyhradené